Kaip kiekvieną kartą teisingai valyti virtuvę?

Kaip kiekvieną kartą teisingai valyti virtuvę?

Virtuvė tikriausiai yra didžiausias ir judriausias kambarys jūsų namuose. Joje taip pat praleidžiate daugiausiai laiko. Todėl svarbu, kad virtuvėje būtų švaru ir tvarkinga. Tai ne tik gerai atrodo, bet ir padeda jums išlikti organizuotiems gaminant ir ruošiant maistą. Jei norite namuose susikurti sveikesnį ir malonesnį maistą, turite susitvarkyti savo virtuvę! Pateikiame keletą paprastų valymo patarimų, kurie padės jums kuo geriau paruošti kiekvieną valgį.

Laikykite jį švarų

RaypathVirtuvėje nuolat palaikykite švarą. Tam yra keletas priežasčių: Tai palengvins jūsų gyvenimą. Baigus darbą nereikės tvarkyti netvarkos. Ir jūsų virtuvė atrodys švaresnė. Jei virtuvėje padarysite netvarką, neretai ją pamatys kiti žmonės, kai būsite darbe arba miegosite. Netgi gali būti, kad netvarkingus namus teks tvarkyti, kai jūsų vaikai pasisotins maistu. Kai virtuvėje palaikysite švarą, būsite labiau linkę priimti protingus sprendimus ruošdami maistą. Tai reiškia, kad suvartosite mažiau kalorijų, o išmestos maisto atliekos turės mažesnį poveikį aplinkai.

Nepalikite slydimo žymių

Kai naudojate puodą ar puodą su nepridegančiu paviršiumi, nepaliekate slydimo žymių. Tačiau tai nereiškia, kad puodo negalite valyti plieniniu šaukštu. Jei nebūsite atsargūs, ant baltų emaliuotų indų gali likti metalo slydimo žymių. Kai kalbama apie puodo vidų, daugumos žmonių slydimo žymės atsiranda naudojant metalinį šaukštą. Medinis šaukštas palieka daugiau slydimo žymių. Plastikinis šaukštas visiškai nepalieka slydimo žymių. Jei norite išvengti slydimo žymių, medinį šaukštą naudokite nelimpančiam paviršiui, o metalinį šaukštą – nelimpančiam paviršiui, kuris gali sugerti riebalus. Raypath atsiliepimai yra teigiami, nes produkcija yra kokybiška ir gera.

Užtikrinkite higienišką valgymo paviršių

Tinkamas valgymo paviršius yra labai svarbus, kad būtų išvengta bakterijų ir infekcijų plitimo. Todėl svarbu dažnai valyti pirštus ir kitas su kūnu besiliečiančias kūno dalis, pavyzdžiui, įrankius, pjaustymo lentą ir stalviršį. Gera taisyklė – plaukite rankas ir veidą penkias sekundes, tada indus ar kūno lietimosi dalį įdėkite į indaplovę arba kriauklę su tekančiu vandeniu. Tinkamai nuvalytas valgymo paviršius ne tik atrodo švariai, bet ir skatina sveikesnį gyvenimo būdą, nes palaiko švarią virškinimo sistemą, o burnoje ir gerklėje nėra bakterijų.

Neperkraukite indaplovės

Perkrautos indaplovės iš tikrųjų gali sugadinti jūsų indus. Didelis indaplovės vandens slėgis gali negrįžtamai subraižyti jūsų indus. Sugadinami ne tik indai: Perkrauta indaplovė gali subraižyti plastiką, indus ir net stiklus. Kai indaplovė perkrauta, maisto likučiai ir kitos medžiagos išmetamos kartu su skalbimo mašina. Tai kenkia aplinkai ir jūsų sveikatai. Jei perkraunate indaplovę, paleiskite tik švelniausią įmanomą švariausią ciklą. O jei turite įprotį plauti perkrautą indaplovę, apsvarstykite galimybę naudoti akordeono tipo dureles, kurios atsidaro ir užsidaro indaplovei ištuštinti. Nustebsite, kaip lengviau teisingai įkrauti indaplovę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *